Studenten van de cursus creatief schrijven en schrijftalenten van Het Auteursatelier - hetauteursatelier.be Het Auteursatelier vzw - Auteursatelier-vzw

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Studenten van de cursus creatief schrijven en schrijftalenten van Het Auteursatelier - hetauteursatelier.be Het Auteursatelier vzw

Enkele getuigenissen van studenten tijdens het voorbije eerste jaar:
André Lefèvre prikkelt ons om te schrijven en brengt vanuit onze teksten de theorie aan. Peter Holvoet-Hanssen stimuleert de talentvolle dichters onder ons en tilt ons met engelengeduld een trapje hoger. Frans Boenders wiedt de taalfouten uit onze teksten. Bob Van Laerhoven: hij haalt het beste uit iedereen.
(Ria Anyca)
De docenten weten zoveel over taal, maar ook veel over het leven. Na de eerste les met André Lefèvre wist ik al: mijn inschrijvingsgeld is goed besteed. Peter Holvoet-Hanssen leert je gericht te kijken naar de dingen rondom jou. Frans Boenders analyseert vlijmscherp. Nog nooit kreeg ik zo’n precieze feedback.
(Kim De Roover)
Voor ik het Auteursatelier ontdekte had ik honderden ideeén die ik wilde neerschrijven, maar geen idee hoe ik dat moest doen. Dit is de eerste opleiding die me geeft wat ik nodig heb. Ik krijg de tijd om mijn talent te ontdekken, zelfs in genres waar ik vroeger geen interesse voor had. Ik leer niet alleen beter schrijven, maar ik leer ook dingen bij over mezelf. Voor mij is deze opleiding nu al geslaagd.
(An Potums)
Peter Holvoet-Hanssen, de dichter die als een poetische tornado door onze literaire levens raasde en gedichten van over de hele wereld en van alle tijden over ons heen deed waaien. Ook de absurde dialogen van onze vriend Piotr - An Potums schreef ze uit in opdracht van André Lefèvre - doen me steeds opnieuw glimlachen. Ik herlees natuurlijk ook mijn eigen teksten (...) ‘Goed bezig Pap’, lachten mijn kinderen, maar ze luisterden wel mee naar de precieze opmerkingen die Frans Boenders maakte over correct taalgebruik. Eèn voor èèn boeiende opdrachten van wijze leermeesters, waarvoor veel dank.(...) Kortom, het is een bloemlezing die steeds aangroeit en waar trouwens het hele gezin van mee geniet.
(Stefan Stallaert)
Ik zie je elke zaterdagmorgen, twee uur en dertig minuten lang.

Ik deel je met anderen. We schrijven. We leren van elkaar en van docenten.

Proza en poèzie, liedje of sonnet, het hele alfabet!

KOM SNEL NAAR HET AUTEURSATELIER (Veronique Craps)


Geen commentaren
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu